wij spuiten bijna alles

Keukens & Interieur

"Een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs!"

Meubels spuiten

Wij zijn specialist in het renoveren van uw meubels en interieur. Met gepaste zorg en liefde voor het vak restaureren wij uw volledige interieur. Wij spuiten uw meubels vakkundig zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben.

Interieur spuiten

Wij zijn al meer dan 25 jaar bezig met het renoveren en spuiten van allerlei uiteenlopende objecten. Voor zowel enkel stuks als seriematig werk zijn wij uw partner. Wij spuiten al uw tafels, stoelen, kasten, deuren, dressoirs en alle overige meubelstukken in de door u gewenste kleur.

Wij spuiten wekelijks voor diverse interieur bedrijven meubels, keukens e.d..

Wij maken alles weer als nieuw!

Deuren spuiten

Naast meubels kunnen wij al uw binnendeuren spuiten. Eventuele deuren met glas in lood of andere ruiten spuiten wij probleemloos. Door het gebruik van fijn-lijn kunnen wij uw ruit in de deur naadloos afplakken voor een extra mooi resultaat.

Keuken spuiten

“Een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs”

Hier vindt over het spuiten en overspuiten van uw keuken.

Wij spuiten keukens. Keukenkastjes, keukendeurtjes en ladefrontjes, maar ook de vaste delen van uw keuken kunnen wij van een nieuwe laklaag voorzien. Dit in elke gewenste kleur. In matlak, zijdeglanslak of hoogglanslak. Desgewenst inclusief montage en transport.

Dit is waarmee wij 25 jaar geleden zijn begonnen en wat wij tot op vandaag de dag dagelijks doen. Hier ligt onze kennis en ervaring.