maak kennis met

Ten Elzen Spuitwerken

Voor het spuiten van keukens, meubels, brommers & motoren, machines en constructies!

HOOGWAARDIGE SPUITTECHNIEKEN

Ten Elzen beschikt over een aantal verschillende spuitsystemen voor het vakkundig spuiten van diverse producten. Zowel stuksgoed als series worden voorzien van duurzame of speciale coatings. Variërend van bijvoorbeeld producten voor de meubelindustrie tot en met specifieke onderdelen.

HOE DOEN ONZE MENSEN DAT?

Onze vakmensen beschikken over drie overdrukcabines voor het stofvrij verwerken en spuiten van diverse producten. Meubelonderdelen, carrosserieonderdelen en bijzondere binnendeuren worden daar behandeld.

ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN

Één van onze ultra moderne spuitcabines

3000+

afgeronde projecten

1000+

blije klanten

25

jaren actief

ons team

ONZE TEAMLEDEN

Als u op zoek bent naar een spuiterij om uw delen te laten spuiten, bent u bij ons aan het goede adres! Ons team bestaat uit vakkundige mensen die elk aspect van het vak begrijpen. Wij houden van persoonlijk contact. Dit houdt in dat wanneer u contact zoekt met Ten Elzen Spuitwerken, u één van de uitvoerende spuiters te spreken krijgt. Een directe en korte lijn van klant naar spuiter vinden wij erg belangrijk, hierdoor worden de wensen van de klant goed overgebracht op degene die het werk uitvoert. Door op deze manier te werk te gaan kunnen we duidelijke en transparante communicatie bieden. En dat allemaal tegen een concurrerend tarief!

Boudewijn ten Elzen

Oprichter

Rick ten Elzen

Mede Eigenaar
Keuken/Meubel Specialist

Robin ten Elzen

Mede Eigenaar
Machine/Constructie specialist